Square Enix lanceert The Shard of Life DLC voor Lara Croft Go

26 nieuwe levels, gratis te downloaden.

Square Enix voorziet Lara Croft Go met 26 nieuwe levels in de uitbreiding The Shard of Life. Die is nu gratis te downloaden voor Android, iOS en Windows-phones. Lara Croft Go is zelf niet free-to-play, maar momenteel wel met korting te koop.

The Shard of Life biedt je de moeilijkste puzzels aan tot nu toe, aldus de ontwikkelaars. Daarom moet je de hoofdgame al hebben uitgespeeld, om bij de nieuwe levels te komen. Verzamel je hierin ook alle collectibles, dan speel je twee nieuwe outfits vrij.

Lara Croft Go is een spin-off op de Tomb Raider-reeks. De focus ligt niet op actie maar op turn-based puzzelen. Je kunt slangen bijvoorbeeld niet van de voorkant doden, terwijl spinnen pas bewegen als jij ook een stap vooruit zet.

Eerder kwam er een soortgelijke spin-off uit van Hitman, onder de naam Hitman Go.

Lees ook de Rise of the Tomb Raider review van Kenneth.

1
2

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread