Ontwikkelaar Treyarch maakt bekend dat aankomend weekend een Double XP Weekend is voor Call of Duty: Black Ops 3. In de multiplayermodi en de Zombies-modus verdien je dubbele ervaringspunten, zodat je sneller nieuwe wapens en vaardigheden ontgrendeld.

Het weekend start vanavond (19 november) 19:00 uur en loopt af op dezelfde tijd op maandagavond (23 november). De bonus geldt niet voor de campaign.

Call of Duty: Advanced Warfare startte met een Double XP Weekend, zodat vroege kopers snel uit de startblokken konden. Treyarch besloot dat voor Black Ops 3 niet te herhalen, waardoor dit het eerste Double XP Weekend voor de shooter is.

Lees op Eurogamer Benelux ook over Call of Duty: Black Ops 3 Multiplayer tips en tricks, wat voor dit weekend goed uitkomt. heb je de game nog niet, lees dan de Call of Duty: Black Ops 3 review van Yvo.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

ADVERTENTIE

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Meer artikels van Randolf Bouwma

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content