Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Patch Final Fantasy 11 voltooit verhaal

Is tevens de laatste update.

Onlangs is de laatste content patch voor Final Fantasy 11 uitgekomen. In deze patch wordt het verhaal van de MMORPG afgerond.

Square Enix geeft aan dat de ontwikkelaar alle verhalen in de game tot één grote finale samen knoopt. Bekende personages zoals Lion en Tenzen trekken samen met de spelers ten strijde om Vana'Diel nog éénmaal tegen het kwaad te beschermen.

Hoewel er in de toekomst geen nieuwe content aan de game wordt toegevoegd, blijft Square-Enix nog wel aan bugfixes en 'quality-of-life' aanpassingen werken. Dit doet de studio voor alle versies van de game.

Square Enix stopt in maart 2016 echter met het ondersteunen van de PlayStation 2- en Xbox 360-versie van Final Fantasy 11. De ontwikkelaar werkt daarna verder aan verbeteringen voor de pc-versie. Zo staat er onder andere een nieuwe gebruikersinterface in de planning.

Final Fantasy 11 is in 2002 in Japan op de PlayStation 2 gelanceerd en kent vijf grote uitbreidingen. Onlangs is ook patch 3.1 voor Final Fantasy 14 uitgekomen, de tweede MMORPG uit de serie.

Bekijk op YouTube

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Read this next