Patch Final Fantasy 11 voltooit verhaal

Is tevens de laatste update.

Onlangs is de laatste content patch voor Final Fantasy 11 uitgekomen. In deze patch wordt het verhaal van de MMORPG afgerond.

Square Enix geeft aan dat de ontwikkelaar alle verhalen in de game tot één grote finale samen knoopt. Bekende personages zoals Lion en Tenzen trekken samen met de spelers ten strijde om Vana'Diel nog éénmaal tegen het kwaad te beschermen.

Hoewel er in de toekomst geen nieuwe content aan de game wordt toegevoegd, blijft Square-Enix nog wel aan bugfixes en 'quality-of-life' aanpassingen werken. Dit doet de studio voor alle versies van de game.

Square Enix stopt in maart 2016 echter met het ondersteunen van de PlayStation 2- en Xbox 360-versie van Final Fantasy 11. De ontwikkelaar werkt daarna verder aan verbeteringen voor de pc-versie. Zo staat er onder andere een nieuwe gebruikersinterface in de planning.

Final Fantasy 11 is in 2002 in Japan op de PlayStation 2 gelanceerd en kent vijf grote uitbreidingen. Onlangs is ook patch 3.1 voor Final Fantasy 14 uitgekomen, de tweede MMORPG uit de serie.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob  |  Lethsrock

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread