Drone racing game Liftoff beschikbaar op Steam

Wel via Early Access.

De Belgische ontwikkelaar LuGus Studios laat weten dat drone racing game Liftoff vanaf nu beschikbaar is op Steam via Early Access. Voor deze game heeft de studio samengewerkt met dronefabrikanten ImmersionRC en Fat Shark.

Liftoff is een gedetailleerde vliegsimulator voor drones. Volgens de ontwikkelaar is de game zowel geschikt voor ervaren piloten van drones in de echte wereld, als voor spelers die nog niet bekend zijn met drones. In Liftoff is het mogelijk om technieken aan te leren die je ook in de echte wereld kunt gebruiken.

Liftoff bevat tevens een werkbank waar je jouw drone aan je eigen wensen kunt aanpassen. Daarnaast zijn er drie verschillende omgevingen beschikbaar, alsmede een tutorial level.

Toekomstige updates voegen onder meer een track builder, race events en een multiplayermodus toe. De Early Access versie van de game is beschikbaar voor pc en Mac en kost 19,99 Euro.

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kurt Brunenberg

Kurt Brunenberg

Redacteur

Kurt is al vanaf de vroege jaren 90 bezig met gamen. Alles is begonnen met Super Mario Bros op de NES. Speelt sindsdien nog altijd graag platformers maar is ook vaak bezig met racegames, voetbalgames en tycoons.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread