Overwatch is geen free-to-play game

Plus informatie over de verschillende edities.

Overwatch wordt geen free-to-play game. Dit bevestigt Blizzard Entertainment tijdens BlizzCon 2015.

Als je de shooter koopt, krijg je toegang tot dezelfde 21 personages, mappen en inhoud als iedereen. De cybernetische ninja Genji, voormalige pro-gamer D.Va en ijskoude Mei zijn nieuwe Heroes in Overwatch die aan het rooster worden toegevoegd.

De game komt in drie verschillende edities. De goedkoopste is de standaard versie en is te downloaden via Steam. Voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One komt Overwatch: Origins Edition uit, een fysieke uitgave met bonusinhoud voor andere Blizzard-games. De Limited Edition van Overwatch heeft dezelfde inhoud als de Origins Edition met daarnaast extra's zoals een art book, soundtrack en beeldje van Soldier 76.

Overwatch is een online first-person shooter waarin teams tegen elkaar strijden. De verschillende speelbare Heroes hebben elk hun eigen specifieke vaardigheden. Lees de Overwatch preview van Yvo met zijn bevindingen van de bèta.

Nog meer over Overwatch weten? Lees dan snel al onze Overwatch tips met onder meer een gids voor alle Heroes, maps en gamemodes.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread