Electronic Arts toont planeet Jakku in Star Wars Battlefront

De woestijnwereld uit The Force Awakens.

Electronic Arts toont de planeet Jakku in Star Wars: Battlefront. Dit is een woestijnwereld die voor het eerst te zien is in de film Star Wars: The Force Awakens.

The Battle of Jakku vindt 29 jaar voor The Force Awakens plaats. De map komt op 8 december als gratis DLC uit. Iedereen met een pre-order van Star Wars Battlefront kan de map een week eerder spelen. In een korte teaser van de map zie je onder andere een Star Destroyer uit de lucht vallen.

Gisteren raakte bekend dat Star Wars Battlefront DLC toegang tot 'nieuwe werelden' biedt. De DLC is onder andere verkrijgbaar als onderdeel van de Star Wars Battlefront Season Pass. Deze kost 50 euro.

Star Wars Battlefront lanceert op 19 november voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In onze Star Wars Battlefront preview lees je wat we tot dusver over de game weten.

Lees ook onze Star Wars Battlefront tips.

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread