Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Driveclub krijgt privé multiplayer lobby's

Nieuwe update voegt tevens Braking Assist-optie toe.

De nieuwste patch van Driveclub voegt onder andere privé multiplayer lobby's toe aan de racegame. Dit meldt Evolution Studios' community manager Jamie Brayshaw.

De gratis update maakt het mogelijk om je eigen multiplayer races op te zetten om competitief met je vrienden te spelen. De privé lobby's stellen je daarbij ook in staat om verschillende opties naar wens aan te passen. Zo verander je bijvoorbeeld het cameraperspectief, de startpositie of de gevolgen van botsingen met andere auto's .

Om de minder ervaren raceliefhebber tegemoet te komen, krijgt de game tevens een aanpasbare Braking Assist-optie. Dit moet de speler die nog niet met elke racebaan bekend is, bijstaan in het secuur remmen in de bochten.

Eerder was wel al bekend dat in Driveclub Update 1.21 een nieuwe sprintmodus en Elite Drive levels tot 75 worden toegevoegd. Ook werd recentelijk de Driveclub Bikes uitbreiding uitgebracht.

De Driveclub update is vanaf vandaag te downloaden.

Bekijk op YouTube

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

DriveClub

PS4

Related topics
Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.
Reacties