Releasedatum en trailer voor Final Fantasy 14 Patch 3.1

'As Goes Light, So Goes Darkness' is grote content-update.

Square Enix maakt bekend dat Patch 3.1 voor Final Fantasy 14: A Realm Reborn lanceert op 10 november. Het is de eerste grote content-uibreiding sinds Heavensward en heet 'As Goes Light, So Goes Darkness.'

Patch 3.1 brengt onder meer nieuwe verhaalmissies, als ook twee extra dungeons: Saint Mocianne's Arboretum en Pharos Sirius (Hard). Er zijn nieuwe items en uitrusting te verzamelen, en The Manderville Gold Saucer heeft een nieuwe minigame die gebaseerd is op Lord of Vermilion.

Tevens kunnen sommige mounts die eerder alleen op de grond te gebruiken waren straks vliegen, zoals Ahriman en Magitek Armor. Er worden ook Vanu Vanu Beast Tribe quests toegevoegd, samen met Void Ark. Dit is een nieuwe raid voor 24 spelers tegelijk.

Tot slot is er nog een extra lastig baasgevecht in de vorm van The Minstrel's Ballad: Thordan's Reign (Extreme).

Kortgeleden nog is het Europese datacentrum voor Final Fantasy 14 opgestart. Na een automatische migratie biedt de game hier nu een 'snellere en soepelere ervaring'.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread