Activision brengt klassieke maps opnieuw voor Call of Duty: Blacks Ops 3 uit. Dit blijkt uit informatie over de Season Pass die in de Xbox Store te lezen is.

Op de productpagina van de shooter staat dat de Season Pass uit vier DLC-mappacks met nieuwe multiplayercontent bestaat, die verspreid over 2016 worden uitgebracht. Het gaat hier om remakes van populaire maps uit Call of Duty: World at War en de eerste twee Call of Duty: Black Ops-delen. Naast het eerder aangekondigde Nuketown maken dus nog meer klassieke maps hun rentree in het nieuwste deel van Treyarch.

Naast de reguliere multiplayer wordt voor Zombies ook een klassieke map opnieuw uitgebracht. The Giant is een remake van Der Reise uit Call of Duty: World at War. Het speelt zich af in een geheime onderzoekscentrum van de Nazi's. Naast de personages Tank Dempsey, Nikolai Belinski, Takeo Masaki en Edward Richtofen komen ook de Teleporters en de Pack-a-Punch Machine weer terug.

De maps worden overigens alleen voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One uitgebracht. Hoewel de PlayStation 3- en Xbox 360-versie wel multiplayer en Zombies bevatten, is er geen Season Pass voor beide platformen.

De first-person shooter komt op 6 november uit op voor pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Alles wat je moet weten over Call of Duty: Black Ops 3 lees je alvast hier.

Lees ook onze Black Ops 3 tips en Black Ops 3 Multiplayer tips!

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

ADVERTENTIE

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Meer artikels van Yvo Kieviet

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content