Assassin's Creed Syndicate Walkthrough

Assassin's Creed Syndicate Walkthrough: 100% synchronisation / synchronisatie in alle sequences / sequenties en missions / missies.

Deze Asssassin's Creed Syndicate Walkthrough vertelt je alles dat je moet weten om de game met 100% Synchronisation / Synchronisatie te voltooien. We leggen je stap voor stap uit hoe je vlotjes door elke hoofdmissie sluipt en moordt.

De walkthrough is volgens de 9 Sequences / Sequenties opgedeeld. Je volgt de Frye tweeling die opkomt voor de armen van Londen door de Tempeliers hun ijzeren grip te ontwrichten. Dit alles tegen de achtergrond van een Victoriaanse grootstad die draait op de motor van de Industriële Revolutie.

We zijn druk bezig met deze gids zo snel mogelijk te vervolledigen. Elke nieuwe missie die we binnenstebuiten keren, verschijnt in de inhoudsopgave hieronder.

Vergeet ook onze Assassin's Creed Syndicate Wiki met puzzeloplossingen en collectibles niet te raadplegen!

Assassin's Syndicate Creed Walkthrough inhoudsopgave

Assassin's Creed Syndicate Hoofdmissies

Sequentie 1

Sequentie 2

Sequentie 3

Sequentie 4

Sequentie 5

Sequentie 6

Sequentie 7

Sequentie 8

De 6 belangrijkste Assassin's Creed Syndicate tips

syndicatetips

Open alle Eagle Points

Londen is gigantisch, niet alleen in termen van missies, sidequests en verzamelobjecten, maar ook gewoon in fysische oppervlakte. Assassin's Creed Syndicate bevat de grootste wereld die Ubisoft voor de serie ooit gebouwd heeft. De stad helemaal doorkruisen duurt dus een tijdje, zeker wanneer je ongeduldig bent om de volgende quest te beginnen.

Daarom is het noodzakelijk dat je telkens wanneer je in de buurt van een Eagle Point komt, deze ook meteen opent. Niet alleen toont dit op je map waar je alle activiteiten en collectibles vindt, maar deze punten werken ook als fast-travel bestemmingen. Hoewel dat over de daken lopen natuurlijk spannend is, besparen de Eagle Points je toch heel wat reistijd.

Leer Evie en Jacob's krachten en zwakheden kennen

Je speelt in deze Assassin's Creed game als de tweeling Jacob en Evie Frye. Broer en zus hebben twee verschillende speelstijlen en het is belangrijk dat je deze onder de knie krijgt, zodat je het duo maximaal kunt benutten.

Jacob is de stoutmoedige van de twee. Hij is beter in handgevechten dan zijn zus en heeft een voorliefde voor zware wapens. Als keerzijde is hij dan weer minder behendig dan Evie. Hij houdt duidelijk niet van serieuze gesprekken en blinkt uit in spitsvondige one-liners.

Evie is daarentegen gefocust en berekend. Ze houdt van een stealth aanpak. Ze is extreem dodelijk met messen en beweegt sneller en stiller dan haar broer. Als keerzijde is zij dan wel weer een pak kwetsbaarder.

Upgrade de skills / vaardigheden van beide helden

De uiteenlopende karakters worden ook in hun vaardigheden weerspiegeld. In Syndicate beslis je zelf welke skills je voor beide tweelingen verbetert en in welke richting je ze stuurt. Zorg dat je in het Skills menu tussen beide personages wisselt om hun vaardigheden te verbeteren. Je kunt Jacob en Evie in verschillende richtingen specialiseren. Upgrade Evie haar stealth skills zoals lockpicking en assassination technieken. Van Jacob maak je een gevreesde vechtmachine die uitblinkt met zijn vuisten en zware wapens.

Natuurlijk beslis je zelf hoe je de tweelingen upgrade, maar een specialist is vaak beter dan een manusje-van-alles.

Upgrade eerst je Eagle Vision

Zorg er voor dat je bij beide tweelingen de Eagle Vision als eerste upgrade. Hoewel de basisversie al erg goed is, geeft de verbeterde versie je ongelooflijke voordelen tijdens de missies. Na enkele upgrades zie je de vijand zelfs door de muren heen. Je leert welk soort vijanden zich waar bevinden en kunt op die manier het perfecte moordplan bedenken.

Leer soorten vijanden te onderscheiden

Zoals gezegd duidt je geupgrade Eagle Vision de verschillende types vijanden aan. Je kunt de vijanden in Assassin's Creed Syndicate in vier categoriën verdelen:

  • De grote, kale bruten delen veel schade uit als je weten te raken
  • De schutters nemen je onder vuur en je moet hun kogels ontwijken
  • De snelle, vrouwelijke vijanden steken een mes in je ribben en volgen je over daken
  • De wachters roepen versterking als je spotten

Leer ze van elkaar te onderscheiden en pas je strategie aan.

Raadpleeg de side-objectives / zij-objectieven

Voor elke missie en quest heb je enkele hoofd-objectieven, maar de meeste hebben ook een zij-objectief dat je zeker moet raadplegen. Deze secundaire doelen zijn een goede bron van extra XP en beloningen aan het einde van de missie. Bovendien leren ze je nieuwe technieken om je doelwit uit te schakelen. En ze maken de missies ook gewoon een pak leuker en interessanter.

- Ga naar de volgende pagina om te beginnen met de Sequence 1: A Spanner in the Works missie.

- Keer terug naar onze overkoepelende Assassin's Creed Syndicate Wiki.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread