The Witcher 3: Hearts of Stone - Secondary Quests en zijmissies

Voltooi de Without a Trace, Rose on a Red Field, The Sword, Famine and Perfidy en The Drakenborh Redemption zijmissies in The Witcher 3: Hearts of Stone.

Net als bij de oorspronkelijke game zijn er in Hearts of Stone nog enkele zijmissies te vinden. In dit laatste deel van onze complete walkthrough tonen we je hoe je deze extra taken kan vervolledigen. We zullen deze sectie updaten als er nieuwigheden worden ontdekt.

Without a Trace

Level 32

Je vindt deze quest op het notitiebord in Brunwich. Je eerste halte is de herbalist buiten Oxenfurt, volg je mini-map indien je niet meer weet waar deze woont. Daarna ga je het bos in, op zoek naar een kapotte wagen in het noordoosten van het zoekgebied. Gebruik je Witcherzintuig om sporen te vinden.

Vanaf de kapotte wagen leidt een bloedspoor je naar een klein gehuchtje. De inwonende senioren hebben de vermiste halfling gezien en vertellen een onovertuigend verhaal. Wanneer je gesprek eindigt geeft de game je de opdracht om terug te keren naar de questgever. In plaats daarvan ga je naar de achterkant van het huis. Daar vind je de ingang tot de kelder van oma en opa, inclusief hobbit-slachthuis.

Keer terug naar de kannibalen en confronteer hen met je vondst. Je kan kiezen of je hen laat leven of je hen te lijf gaat. Ga achteraf terug naar de herbalist voor je beloning.

Rose on a Red Field

Level 33

e krijgt deze quest na je eerste gesprek met Olgierd. Volg je map naar het verlaten dorpje en schakel de ghouls daar uit. Gebruik je Witcherzintuig om het geurspoor te volgen naar de hut. Onderzoek deze en ga daarna terug naar buiten om een voetspoor op te pikken. Het spoor leidt je naar een lijk in het veld. Geralt merkt wijselijk op dat iemand de ongelukkige vanop korte afstand met een kruisboog heeft uitgeschakeld. Wat verderop vind je inderdaad de sporen van de moordenaar.

Volg de sporen naar een kamp met vijandelijke ridders. Schakel hen uit (gebruik Aard en Axii om de soldaten met schild te omzeilen) en onderzoek de kar. Je vindt een brief en enkele diagrammen. Lees de brief en volg je nieuwe marker.

Eenmaal aangekomen vind je een andere groep ridders en hun aanvoerder. Na een kort gesprek loopt alles - hoe kan het ook anders - uit de hand en is het aan jou om de bloeddorstige ridders uit te schakelen. Daarna reis je naar de pub in Oxenfurt om je beloning te krijgen.

The Sword, Famine and Perfidy

Level 36

Nadat je schip op de klippen gelopen is in het verhaal bevind je je op een eiland ten noorden van Novigrad. Op weg naar je volgende missiemarker kom je een verborgen schat tegen op het strand. Versla de drowners en ga de hut binnen om een lijk te looten. Daar vind je een luik, verborgen onder enkele kratten. Vernietig de kratten met Aard en ga door het luik. Daar vind je een tweede lijk, dat je deze quest geeft.

De brief die het lijk bij zich heeft wijst je op weg naar de locatie van je doel. Ga terug naar de kust, duik in het water en vis je beloning op.

The Drakenborg Redemption

Level 38

Tijdens de missie Quality Has Its Price vind je een lijk aan de ingang van een grot vol arachnomorphs. Lees de brief die je op het lichaam vindt en ga de grot verder binnen. Versla de spinnen en gebruik daarna je Witcher Senses om de half-begraven kist te vinden.

- Keer terug naar het begin van onze Witcher 3: Hearts of Stone walkthrough.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Feature | FIFA 22 gameplay - Wat is er nieuw en anders in FIFA 22?

Alles over HyperMotion, visuals, teams en nog meer.

Feature | FIFA 22 Volta is niet zoals je het je herinnert

Alles over Volta gameplay, Arcade, Selections, Seasons en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread