Star Wars Battlefront bevat geen microtransacties


Geen euro's maar credits.

Star Wars Battlefront bevat geen microtransacties. Dit laat Battlefront design director Niklas Fegraeus in een interview aan Gamespot weten.

"De credits die je gebruikt om dingen te kopen moet je verdienen", zegt Fegraeus. Hij benadrukt dat spelers alleen in-game spullen kunnen kopen met credits. "Je speelt de game, je behaalt uitdagingen en zo verdien je credits."

Fegraeus laat kort weten hoe het verdienen van dit betaalmiddel werkt. "Als je iets doet in de game krijg je punten en die punten worden weer omgezet in credits. Hoe meer je speelt, hoe meer credits je krijgt."

Star Wars Battlefront komt op 19 november uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Van 8 tot 12 oktober is er een open bèta voor alle platformen. Lees alles over de game in de Star Wars Battlefront preview van Mathijs. Of bekijk nog eens de nieuwste Star Wars Battlefront trailer.

Geschreven door Kevin van den Essen.

Lees ook onze Star Wars Battlefront tips.

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread