CD Project Red toont Geralts tegenstander in de Hearts of Stone uitbreiding voor The Witcher 3: Wild Hunt.

In de lanceringstrailer laat de ontwikkelaar de onsterfelijke bandiet Olgierd von Everec zien. Als gevolg van een vloek kan hij niet doodgaan. In de uitbreiding huurt een oude bekende Geralt in om Olgierd von Everec te verslaan.

Hearts of Stone is de eerste betaalde DLC voor The Witcher 3: Wild Hunt. De releasedatum van Hearts of Stone is 13 oktober. Op die dag kun je de uitbreiding downloaden voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Hearts of Stone kost 9,99 euro.

De DLC voegt ongeveer tien uur aan speeltijd aan de RPG toe. Ook krijg je negen Runewords en veertien Glyphwords. Hiermee kun je respectievelijk zwaarden en armor van enchantments voorzien. Hearts of Stone vult de spelwereld van The Witcher 3 verder nog met extra personages en monsters. Tenslotte kun je in deze DLC ook een relatie met medica Shani aangaan.

In het eerste kwartaal van 2016 lanceert CD Project Red een tweede betaalde uitbreiding voor The Witcher 3: Wild Hunt. De naam hiervan is Blood and Wine en deze uitbreiding voegt nog ongeveer 20 uur aan speeltijd aan de game toe.

The Witcher 3: Wild Hunt lanceerde in mei van dit jaar. Lees ook de The Witcher 3: Wild Hunt review van Carl.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

ADVERTENTIE

Over de auteur

Patrick Just de la Paisières

Patrick Just de la Paisières

Redacteur

Gepassioneerd gamer met een lichte voorkeur voor open wereld-RPG's. Houdt ook van reizen, films, series, gadgets en voetbal.

Meer artikels van Patrick Just de la Paisières

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content