Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Capcom verwijdert Ghost Trick van de iOS App Store

Update: Binnenkort weer verkrijgbaar.

UPDATE: De verwijdering van Ghost Trick: Phantom Detective van de iOS App Store is van tijdelijke aard, zo zegt Capcom in een statement via Eurogamer.

“Capcom heeft Ghost Trick van de iOS App Store verwijderd zodat we een aantal belangrijke problemen kunnen verhelpen”, leest het bericht. “We hopen zeer binnenkort de game weer beschikbaar te stellen.”

Gebruikers die Ghost Trick al hebben aangeschaft, kunnen de game weer opnieuw downloaden als er een herstelde versie beschikbaar is. Het is onbekend wanneer de game weer verkrijgbaar is in de iOS App Store.

ORIGINEEL: Capcom heeft de iOS-versie van Ghost Trick: Phantom Detective verwijderd van de iOS App Store.

Ghost Trick is als gevolg niet meer te koop in de App Store, maar is tevens verdwenen uit de aankoopgeschiedenis van spelers die de game al hebben aangeschaft. Dit betekent dat het voor hen ook niet meer mogelijk is om de game opnieuw te downloaden.

Door een gebrek aan updates werkte de game niet meer met de meest recente besturingssystemen van iOS. Zo waren de eerste hoofdstukken van de game nog wel via een gratis versie te downloaden, maar bleek het niet mogelijk om extra hoofdstukken te kopen via de in-app store.

Het is momenteel niet duidelijk of Capcom in de toekomst een werkende versie van de game opnieuw beschikbaar maakt.

Bekijk op YouTube

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Read this next