Assassin's Creed Syndicate bevat microtransacties

“Save time and accelerate progress”.

Assassin's Creed Syndicate bevat microtransacties. Dat maakt development director Francois Pelland bekend. De microtransacties zijn bedoeld om je wat tijd te besparen en je voortgang te versnellen.

De Ubisoft-medewerker benadrukt dat de microtransacties geen content achterhouden, maar bedoeld zijn om het spel net wat makkelijker te maken.

"Het model dat we voor Syndicate gebruiken lijkt erg op dat van Black Flag. Spelers die geen tijd hebben om de volledige wereld te verkennen, kunnen nu toch uiteindelijk de beste wapens vrijspelen," aldus Pelland.

Volgens Pelland is alle content in Syndicate ook te spelen wanneer je niets betaalt. De microtransacties zijn dus volledig optioneel en beperken je ervaring niet.

Assassin's Creed Syndicate komt op 23 oktober uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. De pc-versie volgt even later. Hier lees je de Assassin's Creed Syndicate preview.

Nog meer weten? Lees dan onze Assassin's Creed Syndicate Wiki, Assassin's Creed Syndicate Walkthrough en ga met deze gids op zoek naar alle Assassin's Creed Syndicate Secrets of London.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Gijs Elings

Gijs Elings

Redacteur

Bedrijfskundige in opleiding. Liefhebber van indie muziek en sportfanaat. Als het op games aankomt zijn RPG's en verhalende shooters helemaal mijn ding.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread