Releasedatum RollerCoaster Tycoon World bekend

Vanaf 11 december achtbanen bouwen.

De pretparksimulatiegame RollerCoaster Tycoon World heeft een officiële releasedatum. Vanaf 10 december is de game voor de pc verkrijgbaar.

De game is een reboot van de bekende RollerCoaster Tycoon-serie en wordt door Nvizzio Creations ontwikkeld. Je bouwt net als in de voorgaande delen je eigen achtbanen om een op maat gemaakt pretpark mee te vullen.

Buiten de standaardversie is RollerCoaster Tycoon World ook verkrijgbaar in een Deluxe Edition en Ultimate Collection Edition. De Deluxe Edition geeft toegang tot twee exotische locaties, meer grondtexturen, gouden parkhekken en een pandamascotte. De speciale Ultimate Collection bevat buiten alle content uit de Deluxe Edition ook de complete collectie RollerCoaster Tycoon-games.

Door het plaatsen van een pre-order krijg je toegang tot twee exclusieve weekends van bètatesten in oktober en november.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Derek Taal

Derek Taal

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Gerelateerde content

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games van oktober

De concurrentiestrijd is losgebarsten.

Deze games komen binnenkort naar Xbox Game Pass

Met onder andere Aragami 2 en Subnautica: Below Zero.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread