GameForce-beurs vindt plaats op 3 en 4 oktober in Antwerpen

De Vlaamse E3.

Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober kun je in de Waagnatie in Antwerpen terecht voor de GameForce-beurs. Tickets kosten 10 euro en de deuren zijn open van 10.00 tot 18.00 uur.

Op de gamebeurs staan standen van allerlei grote uitgevers. Je kunt dan ook aan de slag met vele grote titels zoals Uncharted: The Nathan Drake Collection, Forza Motorsport 6, Super Mario Maker, Call of Duty: Black Ops 3, Rainbow Six Siege, Fifa 16, WRC 5, Rise of the Tomb Raider en meer.

Daarnaast zijn er ook kleinere uitgevers aanwezig die hun indiegames voorstellen. Denk hierbij aan: Guns, Gore & Cannoli, Mayan Death Robots, QuizWitz, Liftoff, Broken Bots, ZombieSwipe en Revolve.

Je kunt er ook in de wereld van virtual reality duiken want zowel de Oculus Rift, de Samsung Gear VR als de PlayStation VR zijn aanwezig. Verder zijn er nog standjes met hardware, goodies, acties, en meer te bezoeken. En dan zijn er nog enkele bekende YouTubers aanwezig waar je een babbeltje mee kan slaan. Voor de volledige lijst van de aanwezigen en de tickets kan je terecht op Gameforce.be.

Hier lees je alvast de Rise of the Tomb Raider preview. Hier lees je dan weer alles over de nieuwste Call of Duty in de Black Ops 3 preview.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kurt Brunenberg

Kurt Brunenberg

Redacteur

Kurt is al vanaf de vroege jaren 90 bezig met gamen. Alles is begonnen met Super Mario Bros op de NES. Speelt sindsdien nog altijd graag platformers maar is ook vaak bezig met racegames, voetbalgames en tycoons.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread