Destiny: The Taken King - King's Fall raid walkthrough en gids

Een complete King's Fall raid walkthrough om in The Taken King Oryx te verslaan.

De King's Fall raid in Destiny: The Taken King is volgens fans nu al een echte klassieker. De Raid telt puzzels die sterke teamcoördinatie eisen en schietpartijen waarvan je klamme handjes krijgt. Deze King's Fall walkthrough helpt je op weg om Oryx eindelijk van de troon te stoten.

Het aanbevolen Light level voor de raid is 290. Dat is zo voor een reden. Iemand met een lagere hoeveelheid Light kan misschien even meedraaien bij de eerste paar bosses, maar zal uiteindelijk de duimen moeten leggen tegen de sterkere vijanden die je in het hart van Oryx' domein opwachten.

Je ideale fireteam heeft dus sowieso een Lightniveau van 290, ideaal met wapens die minstens 280 punten aan schade doen. Sniper rifles met hoge impact zijn ook geen overbodige luxe. Breng ook wat ammo synthesis mee, want die cruciale ammo drops kunnen soms, wanneer je ze echt nodig hebt, lang uitblijven. Titans kunnen overwegen om de Ruin Wings te equippen, deze Exotic gauntlets verhogen namelijk de kans dat je Heavy ammo vindt.

Organisatie raid team

King's Fall beloont een methodische aanpak. De grote gevechten eisen strategie en coördinatie. Je team moet functioneren als een goed geoliede machine. Voor je voet aan boord de Dreadnaught zet kan het helpen om je team al in twee groepjes van drie te verdelen. Die strategie loont tijdens de hele raid. Probeer spelers te verdelen op basis van Light level en individuele vaardigheden.

Let op: in King's Fall is er niemand de lead performer. Iedereen moet op zijn of haar manier bijdragen aan het succes. Indien je niet van plan bent om te luisteren en te leren, dan is deze raid niets voor jou. Je kan de meest ervaren spelers eventueel informeel promoveren tot kapitein, om de communicatie wat te vergemakkelijken.

Op deze pagina:

Destiny: King's Fall - Court of Oryx standbeelden

Andere pagina's:

Court of Oryx standbeelden

Wanneer je King's Fall begint, start je in een bekende plek: de gang bij de Court of Oryx. Je staat voor een lange gang met zes standbeelden, drie aan elke kant. Aan het einde van de gang wacht het portaal dat naar het domein van de Hive-god leidt.

Voor je daar kan binnendringen moet je het portaal eerst openen. Dat doe je door zes gloeiende bollen te vinden. Er spawnen er drie in de gangen aan de linkerkant en drie aan de rechterkant. Indien je team nog niet in twee groepen is verdeeld, doe je dit nu. Daarna ga je elk je eigen kant uit.

Je kan de bollen opmerken aan hun lichtgevende aura's. Hun locatie is altijd een beetje willekeurig, dus let goed op. Coördineer met de teamleden in de andere groep en probeer de bol ongeveer gelijktijdig op te rapen. Van zodra je de bol in handen neemt, kan je enkel nog gewoon springen en verlies je de double jump.

Het moment dat je de bol grijpt, gebeuren er verschillende dingen. Ten eerste verschijnen er enkele doorzichtige muren tussen jou en de centrale gang. Het is aan je teamgenoten om deze kapot te schieten zodat je zo snel mogelijk terug naar de beginpositie kan. Er verschijnt echter ook een groep Taken die je strategie gemakkelijk dwarsbomen. Geef zeker prioriteit aan de Phalanx vijanden, want die kunnen met hun schildaanval je ballenloper gemakkelijk de dieperik insturen.

Voor de gang naar de Court of Oryx wacht nog een laatste doorzichtige muur met een heleboel vijanden. Gebruik Supers, Rocket Launchers of gecoördineerd vuur om deze snel uit te schakelen. Je twee ballenlopers moeten dan zo snel mogelijk naar het oplichtende standbeeld lopen en hun bol daar plaatsen. Opgelet: de twee moeten snel na elkaar geplaatst worden. Wacht je te lang, dan reset de puzzel naar de vorige stap.

Dit proces herhaal je zes keren. Iedere keer heb je een beetje minder tijd, dus goed teamwerk en voorzichtigheid zijn noodzakelijk. Wanneer je team de laatste twee bollen aflevert, licht het portaal naar het rijk van Oryx op en verschijnen er enkele high-level Wizards. Deze kan je gewoon omzeilen en rechtstreeks door de poort lopen. Aan de andere kant wacht je eerste kist met beloningen.

- Ga verder naar de volgende pagina om de Pendulums en Tombships platformpuzzel te overleven.

- Of keer terug naar de overkoepelende pagina van onze Destiny: The Taken King walkthrough.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kenneth De Muyt

Kenneth De Muyt

Redacteur  |  kennethDMT

Houdt van lange wandelingen op het strand, zonneschijn, explosies en mysterieuze tombes verkennen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread