Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hitman releasedatum uitgesteld tot 2016

Stond aanvankelijk voor eind dit jaar gepland.

Ontwikkelaar IO Interactive maakt bekend dat de Hitman releasedatum is uitgesteld. De game komt nu in maart 2016 uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

IO Interactive legt uit waarom ervoor gekozen is om Hitman uit te stellen. Zo is de ontwikkelaar van plan om de game stapsgewijs te lanceren. "We brengen eerst een groot deel van de game uit, om er vervolgens steeds nieuwe content aan toe te voegen. Het uitstellen van de releasedatum stelt ons in staat om meer launch content in de game te stoppen", aldus IO.

"Een latere releasedatum maakt het voor ons tevens eenvoudiger om updates voor Hitman uit te brengen die elkaar sneller opvolgen. Dit zorgt uiteindelijk voor een betere ervaring voor iedereen".

De studio komt ook met een afbeelding die aangeeft dat Hitman een veel grotere game dan voorganger Hitman: Absolution is. Zo is Parijs in Hitman zes keer zo groot als het Streets of Hope level in Absolution.

De aanvankelijke releasedatum van Hitman lag in december van dit jaar.

Lees in onze Hitman preview alles wat we over de game weten.

Meer over Hitman weten? Raadpleeg dan snel onze Hitman walkthrough.


Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Hitman

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties