Destiny: The Taken King - Void Edge, Sol Edge en Arc Edge - A Broken Will

Ontgrendel de drie legendarische zwaarden.

Er zitten heel wat nieuwe features en wapens in Destiny: The Taken King. Onder hen vallen de drie zwaarden Void Edge, Sol Edge en Arc Edge misschien nog het hardste op. Deze gids vertelt je hoe je deze zwaarden ontgrendelt.

Je moet de A Broken Will quest bij Eris Morn voltooien. Om de verschillende stappen te doorlopen, volg je het beste onze aanwijzingen. In een dertigtal minuten heb je jouw gekozen zwaard in je handen.

Hoe A Broken Will beginnen

Om A Broken Will te kunnen beginnen, moet je eerst alle The Taken King verhaalmissies voltooien, inclusief de laatste missie op de Dreadnaught, Regicide. Wanneer deze klaar is, ga je verder met de Dread Patrol quest. Deze begin je door in de Hall of Guardians in de Tower Cayde-6 te bezoeken.

Wanneer je ook Dread Patrol hebt voltooid, ga je terug naar de Tower en praat je met Eris Morn. Zij geeft je uiteindelijk de A Broken Will quest, waarmee je avontuur naar de Void Edge, Sol Edge of Arc Edge begint.

A Broken Will - Shard of Darkness

brokenwill1

Geen uitdaging hier. Praat gewoon simpelweg met Lord Shaxx die valkbij Eris Morn staat. Van hier wordt je naar het Dreadnaught ship gestuurd.

A Broken Will - Reforging the Blade

Lord Shaxx wil dat je 10 Motes of Light en 25 Hadium Flakes voor hem verzameld. Als je onze gids tot nu toe hebt gevolgd, heb je nu de mogelijkheid om op Oryx's Dreadnaught ship te patrouilleren. Ga naar Orbit en selecteer de Level 35 patrol.

Je komt aan in het Hull Breach gebied. Ga naar het midden van deze omgeving. Kijk naar boven naar het gecrashte ruimteschip. Net onder dat vaartuig loopt een ravijn, volg deze tot je bij een tunnel komt. Deze brengt je naar het Mausoleum. Hier verzamel je 25 Hadium Flakes. Je vindt deze dingen ook elders, maar wij vinden dit de makkelijkste manier.

brokenwill2

Ga in de richting van de klok rond het gebied en ga elke kamer die je tegenkomt binnen. Open alle kisten om Hadium Flakes te vergaren. Je ziet doorgaans slechts twee of drie kisten tegelijk, maar in lussen door het gebied lopen, zorgt er voor dat de kisten respawnen. Als dit niet gebeurd, ga je snel over en weer naar Hull Breach. Het hele proces kost je ergens tussen de 15 en 30 minuten. Het zou Destiny niet zijn zonder een beetje grind natuurlijk.

Als je genoeg Hadium Flakes hebt verzameld, ga je terug naar de Tower om met Shaxx te praten. Er is geen indicator dat hij met je wil babbelen, maar start gewoon zelf het gesprek. Zorg dat je ook 10 Motes of Light, 25 Spinmetal, 25 Helium Filaments of 25 Relic Iron op zak hebt. Van de laatste resources heb je slechts één soort nodig en hangt af van welk zwaard je wil:

  • Arc Edge - 25 Spinmetal
  • Sol Edge - 25 Helium Filaments
  • Void Edge - 25 Relic Iron

A Broken Will - Withstand the Elements

Geef hem de resources en je mag van hem één van zijn legendarische zwaarden kiezen. Ze bieden allemaal een unieke vorm van damage. Daarom raden we aan om de verschillende zwaarden over je Guardians te verdelen. Weet wel dat je telkens de quest helemaal opnieuw moet doen, maar na een tijdje zijn de Void Edge, Sol Edge en Arc Edge allemaal van jou.

- Op zoek naar nog meer Destiny informatie? Raadpleeg dan snel onze Destiny: The Taken King walkthrough en gids.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread