Hatred krijgt vandaag gratis DLC

ControversiŽle game krijgt tevens korting.

Hatred krijgt vandaag gratis downloadbare content getiteld Survival. De controversiële game is tevens te koop met 35% korting.

De Survival DLC voegt drie maps voor de Survival-modus, drie speelbare personages, een nieuwe scorelijst en achievements toe. Je ontvangt de gratis DLC via een patch die daarnaast ook een Insane moeilijkheidsgraad, korte zijmissies en cheats als ongelimiteerde ammunitie en een God-modus bevat. De patch telt tevens enkele technische verbeteringen.

Sinds de aankondiging roept Hatred controverse op. In de twin-stick shooter bestuur je een personage dat de wereld haat en uitmoordt. Nadat de game een Adult Only-classificatie kreeg in de Verenigde Staten, besloot Twitch het streamen van Adult Only-games te verbieden.

Nog wat tijd om te doden? Geef deze artikels een kans:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgšnger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread