Momenteel is voor de PlayStation 4 de Call of Duty: Black Ops 3 multiplayer bta speelbaar. Dankzij een update is er een nieuwe map en modus beschikbaar. Ook is de level cap verhoogd.

De beschikbare maps zijn Hunted, Combine en Evac. Daar is nu Stronghold aan toegevoegd. Daarnaast is er een nieuwe modus speelbaar. Naast Team Deathmatch, Domination, Demolition, Kill Confirmed, Hardpoint, Capture the Flag en Search & Destroy kun je nu ook met Uplink aan de slag, die in Call of Duty: Advanced Warfare zijn debuut maakte.

Ook is de level cap van 28 naar 34 verhoogd. Volgens Treyarchs design director David Vonderhaar heeft minder dan 10 procent van de bta-spelers het hoogste level van voor de update bereikt. Als je tot level 28 komt, krijg je vier extra Specialists tot je beschikking.

De PlayStation 4 bta loopt tot en met zondag 23 augustus. De pc- en Xbox One-versie zijn van 26 tot 30 augustus. Hier lees je alvast alles wat je moet weten over Call of Duty: Black Ops 3. De preview van de bta volgt een dezer dagen.

Lees ook onze Black Ops 3 tips en Black Ops 3 Multiplayer tips!

Nog wat tijd om te doden? Geef deze artikels een kans:

ADVERTENTIE

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Meer artikels van Yvo Kieviet

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content