Sony onthult Darth Vader-versie van PlayStation 4

Naar aanleiding van Star Wars Battlefront.

Sony heeft een PlayStation 4 met een afbeelding van Darth Vader voorgesteld. Die versie van de console komt er naar aanleiding van Star Wars Battlefront en is vanaf 17 november verkrijgbaar.

De PlayStation 4 met Darth Vader komt in twee verschillende bundels. De ene bevat Disney Infinity en de andere Star Wars Battlefront. Beide bundels verstrekken je ook de mogelijkheid om vier oude Star Wars-games te downloaden. Het betreft hier Super Star Wars, Star Wars: Racer Revenge, Star Wars: Jedi Starfighter en Star Wars Bounty Hunter. Allen krijgen ze verbeterde graphics en Trophy-ondersteuning.

De kostprijs van deze nieuwe PlayStation 4 in beperkte oplage is nog onbekend.

Dice heeft intussen de Supremacy-modus voor Star Wars Battlefront voorgesteld. Star Wars Battlefront bevat geen singleplayer uit desinteresse. De releasedatum van Star Wars Battlefront is 19 november. Dan komt de game op de pc, PlayStation 4 en Xbox One uit.

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread