Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony onthult Darth Vader-versie van PlayStation 4

Naar aanleiding van Star Wars Battlefront.

Sony heeft een PlayStation 4 met een afbeelding van Darth Vader voorgesteld. Die versie van de console komt er naar aanleiding van Star Wars Battlefront en is vanaf 17 november verkrijgbaar.

De PlayStation 4 met Darth Vader komt in twee verschillende bundels. De ene bevat Disney Infinity en de andere Star Wars Battlefront. Beide bundels verstrekken je ook de mogelijkheid om vier oude Star Wars-games te downloaden. Het betreft hier Super Star Wars, Star Wars: Racer Revenge, Star Wars: Jedi Starfighter en Star Wars Bounty Hunter. Allen krijgen ze verbeterde graphics en Trophy-ondersteuning.

De kostprijs van deze nieuwe PlayStation 4 in beperkte oplage is nog onbekend.

Dice heeft intussen de Supremacy-modus voor Star Wars Battlefront voorgesteld. Star Wars Battlefront bevat geen singleplayer uit desinteresse. De releasedatum van Star Wars Battlefront is 19 november. Dan komt de game op de pc, PlayStation 4 en Xbox One uit.

Cover image for YouTube videoAnnouncing The Star Wars™ Limited Edition PlayStation 4

Nog even tijd? Lees dan ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Star Wars: Battlefront

PS2, Xbox, PC

Related topics
Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties