De laatste gratis downloadbare uitbreiding voor The Witcher 3: Wild Hunt is nu op de Xbox One via Xbox Live beschikbaar. Deze uitbreiding bevat de New Game Plus-modus. Daarmee herspeel je de game maar behoud je ervaring en bepaalde items.

Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft de releasedatum niet officieel aangekondigd. Wellicht komt de uitbreiding later deze week ook op de pc en PlayStation 4 uit.

Als je in The Witcher 3 nog geen level 30 behaald hebt, start je in New Game Plus automatisch aan dat level. Heb je een hoger level dan 30, dan behoudt de game dat. Je kunt ook de moeilijkheidsgraad opnieuw instellen.

Alle items behalve boeken, brieven, trofeeŽn, quest items, usable items en Gwent Cards worden overgezet. Je begint ook met een Clearing Potion om je ervaringspunten opnieuw te verdelen.

De officiŽle mod tools voor The Witcher 3 zijn uit. Op onze site lees je nog eens de The Witcher 3: Wild Hunt review van Carl of onze The Witcher 3 walkthrough.

Nog wat tijd om te doden? Geef deze artikels een kans:

ADVERTENTIE

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Vanaf zijn bureau spuit Nathan meningen over games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Meer artikels van Nathan Van Coillie

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content