Laatste DLC The Witcher 3 uit op Xbox One

Met New Game Plus-modus.

De laatste gratis downloadbare uitbreiding voor The Witcher 3: Wild Hunt is nu op de Xbox One via Xbox Live beschikbaar. Deze uitbreiding bevat de New Game Plus-modus. Daarmee herspeel je de game maar behoud je ervaring en bepaalde items.

Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft de releasedatum niet officieel aangekondigd. Wellicht komt de uitbreiding later deze week ook op de pc en PlayStation 4 uit.

Als je in The Witcher 3 nog geen level 30 behaald hebt, start je in New Game Plus automatisch aan dat level. Heb je een hoger level dan 30, dan behoudt de game dat. Je kunt ook de moeilijkheidsgraad opnieuw instellen.

Alle items behalve boeken, brieven, trofeeŽn, quest items, usable items en Gwent Cards worden overgezet. Je begint ook met een Clearing Potion om je ervaringspunten opnieuw te verdelen.

De officiŽle mod tools voor The Witcher 3 zijn uit. Op onze site lees je nog eens de The Witcher 3: Wild Hunt review van Carl of onze The Witcher 3 walkthrough.

Nog wat tijd om te doden? Geef deze artikels een kans:

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread