Er komt voorlopig geen aankondiging over The Elder Scrolls 6. Dat laat PR-manager Pete Hines weten in een interview met Dualshockers.

Hines geeft aan dat het nog 'erg lang' duurt voordat Bethesda Softworks praat over een eventuele opvolger van Skyrim. Momenteel richt de ontwikkelaar en uitgever zich vooral op Fallout 4 en The Elder Scrolls Online.

De releasedatum van Fallout 4 is op 10 november. The Elder Scrolls Online lanceerde vorig jaar op de pc en kwam in juni ook uit op de PlayStation 4 en Xbox One onder de naam The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited. Lees ook Kenneths The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited review.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Patrick Just de la Paisières

Patrick Just de la Paisières

Redacteur

Gepassioneerd gamer met een lichte voorkeur voor open wereld-RPG's. Houdt ook van reizen, films, series, gadgets en voetbal.

Meer artikels van Patrick Just de la Paisières