Intro cinematic Destiny: The Taken King toont komst Oryx

De woede van een god.

Het introductiefilmpje van Destiny: The Taken King toont hoe Oryx in ons zonnestelsel arriveert en zint op wraak. De video is vandaag door Bungie gedeeld.

Oryx is de vader van Crota, de Hive-godheid die je te lijf gaat in de eerste Destiny-uitbreiding The Dark Below. Crota wacht daarin aan het einde van de raid Crota's End alle uitdagende Guardians op en is vaak onverbiddelijk in het uitdelen van zijn straffen. Oryx ruikt het Hive-bloed dat aan je handen hangt en komt met zijn schip de Dreadnaught nu ons zonnestelsel binnen.

Oryx neemt ook een nieuw leger mee: de Taken. Dat zijn vijanden die volledig door de Darkness omgevormd zijn en zo nieuwe vaardigheden hebben verkregen. In het openingsfilmpje van de uitbreiding verandert hij zijn eigen trouwe Hive-krijgers al in Taken, maar ook de andere rassen van het Destiny-universum zijn niet veilig voor de wil van de Hive-god.

De releasedatum van Destiny: The Taken King is 15 september. De game lanceert dan voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. De uitbreiding maakt heel wat veranderingen aan de game, zoals het vervangen van de stem van Peter Dinklage door die van Nolan North.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kenneth De Muyt

Kenneth De Muyt

Redacteur  |  kennethDMT

Houdt van lange wandelingen op het strand, zonneschijn, explosies en mysterieuze tombes verkennen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread