Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum Don't Starve DLC Shipwrecked bekend

Deze herfst op de pc.

Don't Starve van Klei Entertainment krijgt extra content in de vorm van de downloadbare uitbreiding Shipwrecked. Deze komt in de herfst uit op de pc, Mac en Linux.

Capy Games ontwikkelt de nieuwe DLC voor de indiegame. Je kunt daarin nieuwe speelbare karakters, monsters en seizoenseffecten verwachten. De studio is bekend van games als Superbrothers: Sword and Sworcery, Super Time Force en het aankomende Below.

Klei Entertainment heeft nog niets bekendgemaakt over een versie van Shipwrecked voor de Playstation 4, Wii U of Xbox One. Klei-oprichter Jamie Cheng zegt daarover in een interview met Eurogamer: "We concentreren ons op het moment op de pc, Mac en Linux-versies. Zodra die af zijn, kijken we naar andere platforms. Maar op dit moment hebben we geen concrete plannen."

Don't Starve is een survivalgame met roguelike-elementen. Je moet zo lang mogelijk overleven en lukt dat niet, dan begin je helemaal opnieuw. Eerder nog lanceerde onder meer Don't Starve Together, een gratis multiplayermodus.

Cover image for YouTube videoDon't Starve: Shipwrecked Announcement

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Don't Starve

PS4, Xbox One, PlayStation Vita, Nintendo Wii U, PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Imre Himmelbauer avatar

Imre Himmelbauer

Redacteur

Imre is een twintigjarige journalist in spé en gamer in hart en nieren. Als hij niet met zijn opleiding bezig is, geniet hij graag van een potje FIFA, een goede platformer of een puzzelgame.

Reacties