Releasedatum Don't Starve DLC Shipwrecked bekend

Deze herfst op de pc.

Don't Starve van Klei Entertainment krijgt extra content in de vorm van de downloadbare uitbreiding Shipwrecked. Deze komt in de herfst uit op de pc, Mac en Linux.

Capy Games ontwikkelt de nieuwe DLC voor de indiegame. Je kunt daarin nieuwe speelbare karakters, monsters en seizoenseffecten verwachten. De studio is bekend van games als Superbrothers: Sword and Sworcery, Super Time Force en het aankomende Below.

Klei Entertainment heeft nog niets bekendgemaakt over een versie van Shipwrecked voor de Playstation 4, Wii U of Xbox One. Klei-oprichter Jamie Cheng zegt daarover in een interview met Eurogamer: "We concentreren ons op het moment op de pc, Mac en Linux-versies. Zodra die af zijn, kijken we naar andere platforms. Maar op dit moment hebben we geen concrete plannen."

Don't Starve is een survivalgame met roguelike-elementen. Je moet zo lang mogelijk overleven en lukt dat niet, dan begin je helemaal opnieuw. Eerder nog lanceerde onder meer Don't Starve Together, een gratis multiplayermodus.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Imre Himmelbauer

Imre Himmelbauer

Redacteur

Imre is een twintigjarige journalist in spé en gamer in hart en nieren. Als hij niet met zijn opleiding bezig is, geniet hij graag van een potje FIFA, een goede platformer of een puzzelgame.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Castlevania Advance Collection aangekondigd

Onthuld tijdens Nintendo Direct.

Razer breidt console-line-up uit met nieuwe hardware

Headsets, laadstation en controller.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread