Uitgever Activision onthult vandaag dat de downloadbare uitbreiding Reckoning voor Call of Duty: Advanced Warfare op 4 augustus lanceert voor de Xbox 360 en Xbox One. De DLC volgt een maand later op de pc en PlayStation 4.

Reckoning voegt vier nieuwe maps toe aan de multiplayermodus: Overload, Quarantine, Fracture en Swarm. Deze zijn gebouwd om de Exo Grapple te faciliteren, de grijphaak waarmee je snel op hoger gelegen punten geraakt.

De Exo Zombies-modus concludeert in het hoofdstuk Descent. Je vindt er een nieuwe 'Fused'-vijand in, als ook het Trident Reflected Energy Weapon.

Reckoning is overigens de laatste uitbreiding voor Call of Duty: Advanced Warfare Ún voorlopig de laatste DLC die tijdelijk exclusief is op Xbox-platformen. Call of Duty: Black Ops 3 krijgt DLC eerst op de PlayStation 4.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Meer artikels van Randolf Bouwma

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content