'Destiny: The Taken King voegt grootste wapenarsenaal ooit toe'

Met drie wapenontwikkelaars in de DLC.

In de Destiny-uitbreiding The Taken King zitten meer wapens dan in het originele spel. Dat meldt ontwikkelaar Bungie op zijn website: "The Taken King bevat het grootste wapenarsenaal dat een Destinyspeler ooit heeft gezien, dus ook groter dan de originele game."

Daarnaast wil Bungie ook een gevarieerder wapenarsenaal creëren door wapens van drie verschillende 'gieterijen' uit te brengen. Het gaat hierbij om drie verschillende wapenontwikkelaars die allemaal heel andere wapens produceren. Onder andere het uiterlijk, het doel van het wapen en de speciale gaven variëren per gieterij.

De drie wapenontwikkelaars heten Häkke, Suros en Omolon. De wapens van Häkke hebben uitgangspunten als "hamers, geen ontleedmessen” en "een Häkke is er niet voor de spannende vorm, het is er voor de spannende functie”. Suros lijkt echter meer op het uiterlijk te letten: "functie is een gegeven; wij moeten het vormgeven." De wapens van Omolon gaan vooral uit van futurisme met onder andere inzichten als "mede mogelijk gemaakt door vrijwel onbegrepen technologie" en "met Omolon is de toekomst weer terug".

De Destiny: The Taken King releasedatum is 15 september. De DLC komt dan uit op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

hakke
suros
omolon

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (2)

Over de auteur

Imre Himmelbauer

Imre Himmelbauer

Redacteur

Imre is een twintigjarige journalist in spé en gamer in hart en nieren. Als hij niet met zijn opleiding bezig is, geniet hij graag van een potje FIFA, een goede platformer of een puzzelgame.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread