Nieuwe UbiArt-game is Gravity Falls: Legend of the Gnome Gemulets

Gebaseerd op de tekenfilmserie.

Ubisoft en Disney Interactive onthullen Gravity Falls: Legend of the Gnome Gemulets, een nieuwe game die gebouwd is op de UbiArt-engine. Deze werd eerder ingezet voor Rayman Origins/Legends, Child of Light (review) en Valiant Hearts: The Great War (review).

De makers werken nauw samen met Alex Hirsch, de bedenker van de Gravity Falls-animatieserie. Legend of the Gnome Gemulets is een platformgame waarin je vrij wisselt tussen de tweeling Dipper en Mabel, die elk eigen vaardigheden hebben.

Dipper kan van dichtbij klappen uitdelen met zijn Gnome Battle Cuffs en hij heeft een zaklamp. Mabel kan juist vanop een afstand aanvallen met haar Fleece of Bedazzlement, en ze heeft een grijphaak. De tweeling moet samenwerken om het kabouterkoninkrijk te redden.

Gravity Falls: Legend of the Gnome Gemulets is alleen in ontwikkeling voor de Nintendo 3DS en lanceert in het najaar van 2015.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread