Call of Duty: Black Ops 3 krijgt een Hardened Edition en een Digital Deluxe Edition, zo maakt ontwikkelaar Treyarch bekend. De speciale edities zijn momenteel alleen in de Verenigde Staten op voorhand te bestellen.

De Hardened Edition is voor de PlayStation 4 en Xbox One verkrijgbaar. Die bevat kaarten met concept art van de negen Specialists, de bonusmap The Giant, een Steelbook, de soundtrack, en het Weaponized 115 Personalization- en Cyborg-pakket.

De Digital Deluxe Edition komt er voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Je krijgt een digitale versie van Black Ops 3, de Season Pass, de bonusmap The Giant, en het Weaponized 115 Personalization- en Cyborg-pakket.

De Call of Duty: Black Ops 3 Juggernog Collector's Edition bevat een minikoelkast. Jeff Goldblum is een van de acteurs in de Zombies-modus, zo blijkt uit de Call of Duty: Black Ops 3 Zombies trailer. De game komt op 6 november voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One uit.

Lees ook onze Black Ops 3 tips en Black Ops 3 Multiplayer tips!

ADVERTENTIE

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Vanaf zijn bureau spuit Nathan meningen over games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Meer artikels van Nathan Van Coillie

Reacties (1)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Meest recent

VideoTrailer: zes minuten debuutgameplay Bloodborne

Kenmerkt zich door duidelijke Souls-invloeden.

Sim City 5 concept art gelekt

Eiiiiinnnndddeeellllliiiijjjjkkk!

Borderlands 2 heeft Steamworks

Hoera voor Steam Achievements!

Blizzard laat 600 mensen afvloeien

90% van ontslagenen werken niet in game ontwikkeling.

Advertentie