Call of Duty: Black Ops 3 Hardened en Digital Deluxe Edition onthuld

Als pre-order beschikbaar.

Call of Duty: Black Ops 3 krijgt een Hardened Edition en een Digital Deluxe Edition, zo maakt ontwikkelaar Treyarch bekend. De speciale edities zijn momenteel alleen in de Verenigde Staten op voorhand te bestellen.

De Hardened Edition is voor de PlayStation 4 en Xbox One verkrijgbaar. Die bevat kaarten met concept art van de negen Specialists, de bonusmap The Giant, een Steelbook, de soundtrack, en het Weaponized 115 Personalization- en Cyborg-pakket.

De Digital Deluxe Edition komt er voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Je krijgt een digitale versie van Black Ops 3, de Season Pass, de bonusmap The Giant, en het Weaponized 115 Personalization- en Cyborg-pakket.

De Call of Duty: Black Ops 3 Juggernog Collector's Edition bevat een minikoelkast. Jeff Goldblum is een van de acteurs in de Zombies-modus, zo blijkt uit de Call of Duty: Black Ops 3 Zombies trailer. De game komt op 6 november voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One uit.

Lees ook onze Black Ops 3 tips en Black Ops 3 Multiplayer tips!

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread