Gauntlet: Slayer Edition komt naar PlayStation 4

Hef de strijdbijl in augustus.

Gauntlet: Slayer Edition komt in augustus voor de PlayStation 4 uit. Dat is een overzet voor de console van Gauntlet op de pc, zo maakt ontwikkelaar Arrowhead Game Studios bekend. De pc-versie krijgt ook een gratis update voor wie Gauntlet reeds bezit.

"De overzet is niet rechttoe rechtaan," meldt Arrowhead, "maar krachtiger en cooler dan de pc-versie. Zowel de personages als omgevingen kregen een oplapbeurt en de werking van de game is verbeterd."

De Heroes en hun vaardigheden zijn met nieuwe wapens uitgediept en er is een nieuwe spelmodus. Je krijgt meer controle over het kiezen van levels, waarin de omgevingen ook gevarieerder worden. Daarnaast kan iedereen zijn of haar wapenset tegelijkertijd aanpassen, ongeacht de spelmodus.

Gaunlet is een co÷perationele dungeon crawler voor vier spelers waarin je op voorhand ontworpen of willekeurig gegenereerde levels doorkruist. In je zoektocht naar schatten vecht je tegen eindeloze golven van tegenstanders.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Gerelateerde games

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread