Where The Cat And Wolf Play is gratis DLC voor The Witcher 3

Deze week beschikbaar.

CD Projekt RED maakt bekend dat Where The Cat And Wolf Play de nieuwe gratis downloadbare uitbreiding is voor The Witcher 3: Wild Hunt. Het betreft een Witcher Contract die deze week te downloaden is.

In deze missie onderzoek je een dorpje, waarvan de inwoners vermist zijn. Om te achterhalen wie de dader is, moet je wederom je Witcher Senses inzetten om het monster te vinden. Om het daarna te doden. Het contract is op te pikken in Oreton, een dorpje in Velen.

Het contract is een nieuwe uitbreiding in een reeks gratis DLC's. Tot dusver is de volgende content ook gratis te downloaden: Contract: Skellige's Most Wanted, Skellige Armor Set, Scavenger Hunt: Wolf School Gear Quest, Alternative Look for Triss, Fool's Gold Quest, Ballad Heroes Neutral Gwent Card Set, Contract: Missing Miners, Alternative Look for Yennefer, Nilfgaardian Armor Set, Elite Crossbow Set, Temerian Armor Set, Beard and Hairstyle Set.

Naar verwachting volgt er nog één gratis downloadbare uitbreiding. In een later stadium volgen dan nog de betaalde uitbreidingen Hearts of Stone en Blood and Wine, die tientallen uren aan extra gameplay moeten toevoegen aan The Witcher 3.

Lees ook onze The Withcer 3 guide.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Feature | FIFA 22 gameplay - Wat is er nieuw en anders in FIFA 22?

Alles over HyperMotion, visuals, teams en nog meer.

Feature | FIFA 22 Volta is niet zoals je het je herinnert

Alles over Volta gameplay, Arcade, Selections, Seasons en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread