Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Where The Cat And Wolf Play is gratis DLC voor The Witcher 3

Deze week beschikbaar.

CD Projekt RED maakt bekend dat Where The Cat And Wolf Play de nieuwe gratis downloadbare uitbreiding is voor The Witcher 3: Wild Hunt. Het betreft een Witcher Contract die deze week te downloaden is.

In deze missie onderzoek je een dorpje, waarvan de inwoners vermist zijn. Om te achterhalen wie de dader is, moet je wederom je Witcher Senses inzetten om het monster te vinden. Om het daarna te doden. Het contract is op te pikken in Oreton, een dorpje in Velen.

Het contract is een nieuwe uitbreiding in een reeks gratis DLC's. Tot dusver is de volgende content ook gratis te downloaden: Contract: Skellige's Most Wanted, Skellige Armor Set, Scavenger Hunt: Wolf School Gear Quest, Alternative Look for Triss, Fool's Gold Quest, Ballad Heroes Neutral Gwent Card Set, Contract: Missing Miners, Alternative Look for Yennefer, Nilfgaardian Armor Set, Elite Crossbow Set, Temerian Armor Set, Beard and Hairstyle Set.

Naar verwachting volgt er nog één gratis downloadbare uitbreiding. In een later stadium volgen dan nog de betaalde uitbreidingen Hearts of Stone en Blood and Wine, die tientallen uren aan extra gameplay moeten toevoegen aan The Witcher 3.

Lees ook onze The Withcer 3 guide.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!
Reacties