Skeleton King en de Monk uit Diablo 3 komen naar Heroes of the Storm

Als onderdeel van de Eternal Conflict-uitbreiding.

Leoric the Skeleton King en de Monk uit Diablo 3 komen als speelbare personages naar Heroes of the Storm. Dit maakt Blizzard tijdens de PC Gaming Show op de E3 bekend. De personages maken deel uit van de Eternal Conflict-uitbreiding.

Leoric is de allereerste baas in Act 1 van Diablo 3 en heeft net zoals andere speelbare personages toegang tot twee Heroic vaardigheden. De eerste vaardigheid heet Entomb en zorgt ervoor dat je een vijand voor een korte periode kan vastzetten. Hierdoor heeft Lerioc de potentie om vijanden van gevechten te isoleren, waardoor de rest van je team de andere tegenstanders uitschakelen.

-leoric-crusader

De tweede vaardigheid heet March of the Black King. Hierdoor beweeg je met een zwaaiende bewegingen over het speelveld. Naast het uitdelen van hevige schade, krijgt Leoric ook een gedeelte van zijn levenspunten terug.

Ten slotte heb je zodra je met Leoric dood bent de bijzondere gave om in een Wraith-achtige vorm rond te lopen op het speelveld. Hierdoor voer je een constante druk op de tegenstander uit, door het inzetten van crowd-control vaardigheden. Zodra de klok op nul staat keer je onmiddellijk als Leoric terug op de positie van je Wraith-achtige vorm.

Blizzard heeft weinig informatie omtrent de Monk vrijgegeven, aangezien het personage in het begin van het ontwikkelingstraject zit. De ontwikkelaar meldt dat de Monk de eerste Support-klasse is die uit het Diablo-universum komt. De focus van het personage ligt voornamelijk op snelheid en mobiliteit.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread