Final Fantasy 7 remake bevestigd met trailer

Eerst uit op PlayStation 4.

Adam Boyes onthult tijdens de E3-persconferentie van Sony dat een remake van Final Fantasy 7 in ontwikkeling is. Deze lanceert als eerste op de PlayStation 4 maar is niet exclusief voor het platform. Andere consoles zijn nog niet genoemd.

De remake van Final Fantasy 7 wordt geregisseerd door Tetsuya Nomura, die eerder aan Final Fantasy 15 werkte en nu ook nog aan Kingdom Hearts 3 werkt. Producent Yoshinori Kitase en scriptschrijver Kazushige Nojima doen ook mee, net zoals ze betrokken waren bij het origineel.

Buiten onderstaande CGI-trailer om, is er verder nog niets bekend over de remake.

Vorig jaar al onthulde Square Enix dat Final Fantasy 7 naar de PlayStation 4 zou komen, maar destijds betrof het een overzetting van de pc-versie. Deze komt in de winter uit en is ook in ontwikkeling voor iOS.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread