E3-trailer Halo 5 toont eerste singleplayer-gameplay

Co-op, nieuw wapen, nieuwe vijand.

343 Industries presenteert de eerste gameplaybeelden van de Halo 5: Guardians-campagne tijdens de E3-persconferentie van Microsoft. Daarin toont de ontwikkelaar de online co-op, een nieuw wapen en een nieuw type vijand.

In de getoonde missie staat Fireteam Osiris centraal. Dit is de groep Spartans die op de Master Chief en Blue Team jagen. De missie vindt plaats op Sanghelios, de thuisplaneet van de Elites. Het team is op zoek naar de Master Chief wanneer één van de mysterieuze Guardians verschijnt.

Eén van de nieuwe wapens waarmee Locke (het andere hoofdpersonage) zijn vijanden te lijf gaat, is de Plasma Caster. Ook in de rangen van de tegenstanders zijn nieuwe gezichten te vinden. De Prometheans uit Halo 4 maken opnieuw een opwachting, deze keer met een nieuwe soldatenklasse.

343 Industries toont tijdens de E3 tevens een Halo 5: Guardians multiplayer trailer. Hierin is de nieuwe Warzone-modus te zien.

Halo 5: Guardians komt op 27 oktober uit, exclusief voor de Xbox One.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kenneth De Muyt

Kenneth De Muyt

Redacteur  |  kennethDMT

Houdt van lange wandelingen op het strand, zonneschijn, explosies en mysterieuze tombes verkennen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread