Flying mounts worden aan WoW: Warlords of Draenor toegevoegd

Slaat twee vliegen in één klap.

Flying mounts worden alsnog aan World of Warcraft: Warlords of Draenor toegevoegd. Dat maakt Blizzard Entertainment op zijn officiële website bekend.

In de voorgaande uitbreidingen verken je de regio's met een flying mount, nadat je het hoogste level hebt gehaald. Blizzard breekt met deze traditie door het ontbreken van flying mounts in World of Warcrafts laatste uitbreiding. Met de komst van patch 6.2 krijg je alsnog de gelegenheid om het luchtruim van Draenor te verkennen, maar er zitten wel een aantal voorwaarden aan vast.

Je moet de Draenor Pathfinder meta-achievement op één van je personages behalen. Hiervoor moet je iedere zone uitkammen, iedere schat verzamelen, de meerderheid van de nieuwe quests voltooien en je reputatie met de verscheidene facties verhogen. Naast de privileges om te vliegen, krijg je ook de Soaring Skyterror-mount als beloning.

"Wij geloven dat dit het juiste evenwicht biedt om de volledige potentie uit de content op de vaste grond te halen, terwijl spelers die de volledige Draenor-ervaring hebben beleefd extra vrijheid krijgen om 'de regels te overtreden'," aldus lead designer Ion Hazzikostas.

World of Warcraft: Warlords of Draenor is speelbaar op de pc en Mac. Lees de World of Warcraft: Warlords of Draenor review op Eurogamer Benelux.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t.e.m. 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread