Darksiders 2: Deathinitive Edition bevestigd

Voor PlayStation 4 en Xbox One.

Uitgever Nordic Games bevestigt vandaag dat Darksiders 2: Deathinitive Edition in ontwikkeling is voor de PlayStation 4 en Xbox One. Deze heruitgave van Darksiders 2 voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360 lanceert in de winter.

Naast verbeterde graphics op een 1080p-resolutie en aanpassingen aan de spelbalans, bevat de Deathinitive Edition ook alle downloadbare uitbreidingen: Maker Armor Set, The Abyssal Forge, The Demon Lord Belial, Death Rides, Angel of Death, Deadly Despair, Shadow of Death, Mortis Pack, Rusanov's Axe, Van Der Schmash Hammer, Fletcher's Crow Hammer, Mace Maximus en Argul's Tomb.

Nordic Games noemt deze nieuwe versie een 'logische stap' voor de serie. Nadat de uitgever de Darksiders-rechten kocht van THQ, werd eerst gekeken hoe de reeds bestaande games een zo groot mogelijk publiek kunnen bereiken.

Daarnaast is er een ander groots Darksiders-project gaande, waar naar verwachting in 2016 meer bekend over wordt gemaakt.

1
2
3

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread