Call of Duty: Black Ops 3 komt naar PlayStation 3 en Xbox 360, zo bevestigt Activison.

"Black Ops 3 gebruikt dan wel ten volste de capaciteiten van pc, PlayStation 4 en Xbox One," luidt het op de Activision Blog: "Maar we beseffen dat veel fans de overstap naar de nieuwe generatie nog niet gemaakt hebben."

Het is niet hoofdontwikkelaar Treyarch die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de PlayStation 3 en Xbox 360 versie van de shooter, maar studio's Beenox en Mercenary Technology.

De PlayStation 3 en Xbox 360 versie van Black Ops 3 omvat de campaign, multiplayer- en zombie-modi, maar Activision geeft aan dat "er wel wat verschillen tussen de generaties zijn".

Zo is co-op in de PlayStation 3 en Xbox 360 versie tot twee spelers beperkt, terwijl de versie voor de huidige generatie co-op voor vier spelers ondersteunt. Bovendien komt de geplande multiplayer bŤta enkel naar pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Activision bevestigt ook dat de game niet naar Wii U komt. Ook Advanced Warfare lanceerde niet op Nintendo's console.

Meer informatie over Black Ops 3 volgt volgende week op de E3-beurs. Activision kondigde de game eind april met de Black Ops 3 trailer officieel aan. Yvo bundelde reeds alle informatie in Black Ops 3: Wat we tot dusver weten.

Lees ook onze Black Ops 3 tips en Black Ops 3 Multiplayer tips!

ADVERTENTIE

Over de auteur

Bert Van der Hoogerstraete

Bert Van der Hoogerstraete

Taalwachter

Bert is een goedhartige kerel, zolang hij geen taalfouten ruikt. Zijn vrije tijd besteedt hij aan het poetsen van de schedels van redactieleden die ooit een dt-fout hebben gemaakt. Vindt de Game Boy Advance nog steeds de beste console ooit.

Meer artikels van Bert Van der Hoogerstraete

Reacties (3)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content