Call of Duty: Black Ops 3 bevestigd voor PlayStation 3 en Xbox 360

Met enkele verschillen.

Call of Duty: Black Ops 3 komt naar PlayStation 3 en Xbox 360, zo bevestigt Activison.

"Black Ops 3 gebruikt dan wel ten volste de capaciteiten van pc, PlayStation 4 en Xbox One," luidt het op de Activision Blog: "Maar we beseffen dat veel fans de overstap naar de nieuwe generatie nog niet gemaakt hebben."

Het is niet hoofdontwikkelaar Treyarch die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de PlayStation 3 en Xbox 360 versie van de shooter, maar studio's Beenox en Mercenary Technology.

De PlayStation 3 en Xbox 360 versie van Black Ops 3 omvat de campaign, multiplayer- en zombie-modi, maar Activision geeft aan dat "er wel wat verschillen tussen de generaties zijn".

Zo is co-op in de PlayStation 3 en Xbox 360 versie tot twee spelers beperkt, terwijl de versie voor de huidige generatie co-op voor vier spelers ondersteunt. Bovendien komt de geplande multiplayer bèta enkel naar pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Activision bevestigt ook dat de game niet naar Wii U komt. Ook Advanced Warfare lanceerde niet op Nintendo's console.

Meer informatie over Black Ops 3 volgt volgende week op de E3-beurs. Activision kondigde de game eind april met de Black Ops 3 trailer officieel aan. Yvo bundelde reeds alle informatie in Black Ops 3: Wat we tot dusver weten.

Lees ook onze Black Ops 3 tips en Black Ops 3 Multiplayer tips!

Advertentie

Ga naar comments (3)

Over de auteur

Bert Van der Hoogerstraete

Bert Van der Hoogerstraete

Redacteur

Bert is niet meer zo actief voor Eurogamer Benelux als vroeger, maar schrijft wel nog steeds graag reviews. Hij wisselt kleurrijke Nintendogames af met de duisternis van Bloodborne en wacht al tien jaar tevergeefs op een nieuwe Golden Sun.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (3)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread