The Witcher 3 verkoopt 4 miljoen exemplaren in 2 weken

Ontwikkelaar CD Projekt Red schrijft open brief aan fans.

The Witcher 3: Wild Hunt is vier miljoen keer verkocht in de eerste twee weken na de releasedatum. Dat kondigt ontwikkelaar CD Projekt Red aan in een open brief aan fans van de game.

"Vier miljoen RPG-fans die hun hardverdiende geld aan onze game uitgeven, is een teken dat we iets juist hebben gedaan", schrijft Marcin Iwinski, medeoprichter van de Poolse studio. "We zullen al die positieve energie gebruiken om de komende uitbreidingen even groots te maken als Wild Hunt!"

Er staan twee grote uitbreidingen op stapel voor het avontuur van Geralt of Rivia. Hearts of Stone speelt zich af in No Man's Land en Oxenfurt, twee regio's in de hoofdgame. Blood and Wine neemt je mee naar een nieuwe regio, Toussaint. Naast de grote uitbreidingen werkt de ontwikkelaar ook nog aan een reeks gratis kleine downloads. Iedere week komen er daarvan twee uit, zoals een nieuw Witcher-contract of een alternatieve outfit voor tovenares Yennefer.

The Witcher 3: Wild Hunt is sinds 19 mei verkrijgbaar voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Carl ging op reis in het door oorlog verscheurde Temeria en kwam met een 'Aanrader'-badge terug.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kenneth De Muyt

Kenneth De Muyt

Redacteur  |  kennethDMT

Houdt van lange wandelingen op het strand, zonneschijn, explosies en mysterieuze tombes verkennen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread