Releasedatum nieuwe Destiny-uitbreiding gelekt

The Taken King mogelijk uit in september.

Nieuwswebsite Kotaku heeft naar eigen zeggen marketingmateriaal voor de nieuwe uitbreiding van Destiny bemachtigt. Destiny: The Taken King zou uitkomen op 15 september en veertig dollar kosten. De uitbreiding bevat volgens de gameswebsite onder andere een nieuwe raid en drie nieuwe speelbare subklassen voor je Guardian.

De drie speelbare klassen in Destiny krijgen daarbij elk een nieuwe onderverdeling. Warlocks ontketenen een Arc bliksemstorm, Hunters krijgen een Void gravity boog en Titans kunnen hun vijanden te lijf gaan met een vlammende Solar hameraanval. Dat vervolledigt het aanbod van elementen voor iedere klasse.

screen1
Ruimteschepen van een verdwenen buitenaards ras uit Destiny.

Gewapend met je nieuwe superkrachten kan je de nieuwe Raid betreden. Deze leidt je naar Hive-oppergod Oryx, de vader van Crota. De laatstgenoemde was de eindbaas van de raid in Destiny's eerste uitbreiding, The Dark Below. Oryx zou vergezeld worden door een nieuw vijandelijk ras genaamd The Taken. In eerdere concept-art was een mysterieus ras te zien dat de volledige game uiteindelijk niet haalde, het is mogelijk dat Bungie deze nu in de game loslaat.

Volgens eerdere geruchten zou de nieuwe uitbreiding daarnaast ook twaalf nieuwe verhaalmissies, vier Strikes en zes multiplayermaps bevatten. Het onlangs uitgekomen House of Wolves kwam twee maanden later op de markt dan voorspeld en bevatte geen nieuwe raid.

Ontwikkelaar Bungie heeft laten weten aanwezig te zijn op de E3-beurs.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kenneth De Muyt

Kenneth De Muyt

Redacteur  |  kennethDMT

Houdt van lange wandelingen op het strand, zonneschijn, explosies en mysterieuze tombes verkennen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread