Rainbow Six Siege heeft releasedatum

Zeg het met een filmpje.

Ubisoft heeft de officiele releasedatum van Rainbow Six Siege bekendgemaakt. Dit heeft de Franse uitgever middels een nieuwe trailer gedaan.

De releasedatum van de nieuwste Rainbow Six-game is vastgesteld op 13 oktober. Dat is tien dagen voor de lancering een andere grote titel van Ubisoft: Assassin's Creed Syndicate.

Er komen drie speciale edities van Tom Clancy's Rainbow Six Siege. De Art of Siege Edition bestaat naast de game uit een collector's box, een Gold Skins Pack voor alle in-game wapens en een 120 pagina's tellende Tactical Guide. De Gold Edition bevat de game en een Season Pass. De Tactical Elite Edition tot slot bestaat uit de Art of Siege Edition en een Season Pass, maar is alleen via de Uplay Shop verkrijgbaar.

De tactische shooter komt voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One uit. Benieuwd naar de game? Bruce speelde alvast de closed alpha van Rainbow Six Siege.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread