'Silent Hills geannuleerd'

Guillermo del Toro en Norman Reedus teleurgesteld.

De horrorgame Silent Hills is door Konami geannuleerd. Hoewel dit bericht nog niet officieel door de uitgever is bevestigd, hebben regisseur Guillermo del Toro en acteur Norman Reedus dit laten weten.

Del Toro is de regisseur van de game en was dit weekend een van de gasten tijdens het San Fransisco Film Society filmevenement. Tijdens een interview zei de Hellboy- en Pan's Labyrinth-regisseur over Silent Hills: "het gaat niet gebeuren, en dat breekt mijn vette hart."

Ook Reedus heeft inmiddels gereageerd op het annuleren van Silent Hills. The Walking Dead-acteur heeft via Twitter later weten erg teleurgesteld te zijn. Reedus is de hoofdrolspeler in de game.

De demo onder de naam P.T. (Playable Teaser) verloopt op 29 april, maar is op het moment van schrijven niet meer op de PlayStation Store te vinden. Eerder werd al het logo van Kojima Productions van de Silent Hills website verwijderd. Hideo Kojima werkte aan de game, maar lijkt zo goed als zeker te vertrekken bij Konami.

Konami laat aan Eurogamer weten dat het contract van Norman Reedus is verlopen, maar dat er wel aan de Silent Hill-serie gewerkt blijft worden. De uitgever gaat echter niet specifiek in op de status van Silent Hills.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t.e.m. 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread