Ori and the Blind Forest binnen een week winstgevend

Ontwikkelaar denkt na over mogelijk vervolg.  

Ontwikkelaar Moon Studios laat weten dat Ori and the Blind Forest een groot succes is. De game is binnen een week na release winstgevend geworden.

"Microsoft is enorm blij met het succes van Ori, dus wie weet wat ons in de toekomst te wachten staat. Ik weet wel ongeveer waar ik met de franchise heen wil. We hebben een grote wereld met memorabele personages geschapen, dus er zijn genoeg mogelijkheden tot uitbreiding", aldus Moon Studios-baas Thomas Mahler in een bericht op internetforum NeoGAF.

Mahler laat echter wel weten dat een mogelijk vervolg op Ori and the Blind Forest nog verre van zeker is. "We hebben op dit moment nog vijf andere projecten waar we aan werken. Maar daar kan ik op dit punt nog niet zo veel over zeggen", aldus de ontwikkelaar.

Ori and the Blind Forest is sinds 11 maart verkrijgbaar voor de pc en de Xbox One. Kenneth's Ori and the Blind Forest review lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread