Driver Speedboat Paradise nu beschikbaar

Speelbaar op iOS en Android.  

Ontwikkelaar Ubisoft laat weten dat Driver Speedboat Paradise vanaf vandaag beschikbaar is. De game is speelbaar op apparaten die draaien op iOS of Android.

Driver Speedboat Paradise speelt zich af in het Driver-universum. Bekende personages uit de reeks passeren in de game de revue, zoals John Tanner en Mike Lazarus. Je kruipt in Speedboat Paradise in de huid van een gelukszoeker die deelneemt aan illegale races met powerboats.

Driver Speedboat Paradise vindt plaats op verschillende locaties over de hele wereld. Elke locatie heeft een dag-en nachtcyclus en verschillende weersomstandigheden. Je krijgt in de game de beschikking over 20 verschillende boten. Je hebt de mogelijkheid om de kleur en onderdelen van deze speedboats zelf aan te passen.

Ubisoft belooft verder dat Speedboat Paradise een realistische en dynamische weergave van water heeft. Hoe dat er precies uitziet zie je in onderstaande trailer.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread