Assassin's Creed Chronicles onthuld

Trilogie in China, IndiŽ en Rusland.

Ubisoft heeft de Assassin's Creed Chronicles-trilogie onthuld. De eerste aflevering speelt zich af in China en is vanaf 22 april te downloaden voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De 2.5D-game is ontwikkeld door Climax Studios in samenwerking met Ubisoft Montreal.

In Assassin's Creed Chronicles reis je naar drie verschillende historische beschavingen en tijdsperiodes. Eerst ga je naar China ten tijde van de Ming-dynastie aan het begin van haar ondergang, vervolgens naar het Sikh-imperium dat in oorlog is met Indië en ten slotte naar de nasleep van de Oktoberrevolutie in Rusland.

Elke kroniek heeft een unieke setting, stijl, verhaal en Assassin, maar de drie zijn wel met elkaar verbonden. Je speelt met drie verschillende Assassins: Shao Jun, Arbaaz Mir en Nikolaï Orelov, die je respectievelijk kent uit de kortfilm Assassin's Creed Embers en de stripverhalen.

Assassin's Creed Chronicles: China maakt deel uit van de Season Pass van Assassin's Creed Unity. De afleveringen in Indië en Rusland brengt Ubisoft later los uit.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread