Stem op je favoriete game tijdens Indievelopment 2015

Indievelopment Awards terug van weggeweest.

De organisatie van Indievelopment 2015 kondigt aan dat dit jaar de Indievelopment Awards weer worden uitgereikt. Bezoekers kunnen stemmen op hun favoriete games, uit de selectie die op de beursvloer te zien en te spelen is. Ontwikkelaars kunnen prijzen winnen in twee categorieën, 'beste game algemeen' en de 'beste studentengame.'

Tijdens Indievelopment tonen onafhankelijke ontwikkelaars hun games in wording. Daarnaast zijn er sprekers te gast, die een 'talk' houden over hun rol in de gamesindustrie. Dit jaar is Jack Attridge aanwezig, die onder Peter Molyneux werkte bij 22cans. En ook Karol Zajaczkowski houdt een toespraak, als een van de makers van This War of Mine. Overige sprekers vind je op de site van Indievelopment.

Dit jaar vindt het evenement plaats op 15 mei, in de jaarbeurs te Utrecht. Voor het eerst kunnen geïnteresseerden zich zelf aanmelden voor het houden van een talk. Die kunnen ze van tevoren pitchen aan de organisatie.

indie

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread