We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk zijn de GTA Online Heists gearriveerd. Je hebt echter wat inside information nodig om al de jobs tot een goed einde te brengen. Hieronder vind je alles wat je moet weten over de heists, inclusief walkthrough, tips en strategie.

De gids is nog niet helemaal klaar en we updaten hem tijdens het spelen. In de komende dagen leggen we alle geheimen van de GTA Online Heists hier bloot.

GTA Online Heists - Hoe elke heist voltooien

Enkele algemene GTA Online Heists tips

Speel altijd met je headset aan. Duidelijke verbale communicatie is cruciaal. Durf als leider orders geven en wees als crewlid bereid om deze op te volgen. Een team werkt alleen als iedereen samenwerkt. De politie maakt het jullie al moeilijk genoeg.

De juiste man op de juiste plaats maakt een wereld van verschil. Als er tijdens een missie moet gevlogen worden, wees dan eerlijk over je vliegkunsten. Wees als top chauffeur niet verlegen om de vluchtauto op te eisen. Enkel door eerlijk te zijn over je eigen vaardigheden kan de leider op een verstandige manier de rollen verdelen.

Omdat niet iedereen even eerlijk is over zijn eigen kunnen, is het misschien verstandig om zoveel mogelijk met vrienden te spelen. Je kent elkaar en weet wat je van elkaar kan verwachten. Niets zo erg als een vluchtpoging die de soep indraait omdat de chauffeur een domme botsing maakt of de piloot geen vliegtuig kan landen.

Kom voorbereid. Hoewel je tijdens de heists belangrijke uitrusting krijgt, moet je toch voornamelijk vertrouwen op je eigen materiaal. Voor je jezelf aan de heists waagt, is het dus een goed idee om je wagens en wapens op alle mogelijke situaties voor te bereiden. Voorzie je machinegeweren bijvoorbeeld van geluidsdempers en zorg dat je steeds genoeg munitie op zak hebt. Een voertuig met extra bepantsering is ook handig wanneer de politie op je hielen zit.

Daag jezelf uit. Elke heist heeft zijn eigen challenges die je extra cash opleveren. Wat deze uitdagingen inhouden, kom je echter pas te weten wanneer je de heist al een keertje hebt voltooid. Wanneer je voor een specifieke uitdaging wil gaan, communiceer dit dan ook duidelijk met je team. Als je opzet slaagt, profiteren ze immers mee.

- Start meteen met een walkthrough om de Fleeca Job heist te voltooien.

Maar in plaats van dezelfde heists steeds opnieuw te spelen, doorloop je ze best zoveel mogelijk in volgorde en het liefst met dezelfde mensen. Hier hangen namelijk grote monetaire bonussen aan vast. Deze komen in de vorm van de volgende challenges:

  • First Time - Voltooi elke heist voor de eerste keer en je krijgt een bonus van $100.000.
  • All In Order Challenge - Voltooi alle heists en hun set-up missies in de juiste volgorde en je ontvangt $1,000,000.
  • Loyalty Challenge - Voltooi alle heists met hetzelfde team en je ontvangt $1,000,000.
  • Criminal Mastermind Challenge - Voltooi alle heists en hun set-up missies in de juiste volgorde, met hetzelfde team en zonder levens te verliezen en je ontvangt $10,000,000.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Redactie

Redactie

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Meer artikels van Redactie