Releasedatum Magicka 2 onthuld in trailer

Verpakt in Game of Thrones-parodie.

Paradox Interactive maakt bekend dat Magicka 2 vanaf 26 mei verkrijgbaar is voor de pc en PlayStation 4. De datum is onthuld in een trailer die de intro van Game of Thrones op de hak neemt. De game is in ontwikkeling bij Arrowhead Game Studios.

Bestel je de game alvast, dan krijg je op 5/6 mei alvast toegang tot een klein deel van de game in het zogenaamde 'Sneak Peek Weekend.' Daarnaast ontgrendel je direct de Headmaster Robe vrij voor gebruik in de spin-off Magica: Wizard Wars.

Er is ook een Deluxe Edition van Magicka 2 te koop. Die bevat naast de game ook de soundtrack, een digitale kaart en twee outfits. De Warlord Robe set en de Cultist Robe set.

In Magicka 2 speel je als een Wizard die zijn eigen spreuken maakt door elementen als vuur, water, wind en aarde met elkaar te combineren. De game is in totaal met vier man tegelijk te spelen. 'Friendly fire' staat daarbij altijd aan, waardoor het heel gemakkelijk wordt om je vrienden per ongeluk op te blazen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread