Wasteland 2 krijgt grafische upgrade

Van Unity 4.5 naar Unity 5.  

Ontwikkelaar InXile laat weten dat Wasteland 2 binnenkort een grafische upgrade krijgt.

InXile is van plan om het platform waarop Wasteland 2 is gebouwd aan te passen. De game is gemaakt met behulp van Unity 4.5, maar deze engine wordt in de nabije toekomst vervangen door het nieuwere Unity 5.

Het voordeel van Unity 5 is dat modders meer gereedschap krijgen om dingen aan Wasteland 2 toe te voegen. Ook op grafisch gebied gaat de game erop vooruit. "Unity 5 biedt onder andere verbeterde shaders. Dit maakt de game in visueel opzicht al een stuk mooier", aldus Chris Keenan van InXile op de Wasteland 2 Kickstarter-pagina.

"We zijn meer van plan dan alleen het aanbrengen van visuele verbeteringen. We voegen met behulp van Unity 5 ook verbeterde gameplay-elementen aan Wasteland 2 toe", zo schrijft Keenan.

Wasteland 2 is dankzij crowdfundingsite Kickstarter gefinancierd. De game is sinds 18 september 2014 beschikbaar voor de pc. In onze Wasteland 2 review beschrijft Bruce de grafische kwaliteit van de game als "functioneel, terwijl een realist houdt het bij lelijk".

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread